keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ihana keskiviikko

Moikka taas!
Pakko vähän fiilistellä sitä,että tänään on ollut niin kiva päivä! Aamulla herätessäni jalat olivat kyllä niin kipeät,että tiesi heti edellisen päivän jalkatreenin menneen oikeaan osoitteeseen. No joka tapauksessa,lähdimme puolen päivän aikaan iiihanan Saaran kanssa kohti Vantaata. Olin luvannut viedä Saaran ostamaan Hööksiltä uusia ratsastussaappaita. Saappaiden oston jälkeen veimme auton lentokentän pikaparkkiin ja juoksimme Starbuksiin hakemaan kahvit. Nuo starbucksin kahvit ovat kyllä niin herkkua! Oli piristävää tehdä tälläinen päiväreissu jonnekkin muualle. Kaiken huipuksi koko päivän paistoi aurinko!


Päivän asuvalintaan kuului jo tutuksi tulleet housut,sekä..
Valkoinen neule,H&M
Korut,Guess
Laukku,kirpputori
Kengät,Seppälä


Oli muuten hauska,kun kävin Saaraa odotellessa kaupassa ja kuulin hirveän iskurepliikin! Siinä koroilla keikkuessani mies huikkari minulle,että voi kumpa kaatuisit koroilla,jotta voisin viedä sinut sairaalaan.
Lisäksi tilasin joku aika sitten nellyltä korkokengät kevättä ajatellessani ja ne saapuivat postiin. Olin hieman pessimistinen,sillä kenkiä on melko vaikea tilata netistä ja usein netistä tilatut kengät joutuvat palautukseen. Nämä kaunokaiset olivat kuitenkin iloinen yllätys! Vaikka kengissä onkin suhteellisen korkeat korot,ei kävely tuota ongelmia.

Nyt taidan tästä lähteä lenkille! Hauskaa loppupäivää kaikille ihanille :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti