perjantai 22. helmikuuta 2013

Perjantaaaiii!

Moikka taas!
Oon nukkunut tässä parina viime yönä tosi huonosti,joten fiilis on ollut koko ajan todella huono. No,onneksi tämä päivä sentään lähti ihan mukavasti käyntiin,sillä kävimme äidin kanssa aamulla kulmakonditoriossa salaateilla. Kulmis on ehdottomasti kantapaikkani,sillä salaatit ovat todella monipuolisia ja maukkaita. Syömisen jälkeen päätin sitten kierrellä vähän kauppoja ja mukaan tarttuikin joitakin juttuja.

Remington rullat ostin ihan City Marketista samalla kun haettiin äidin kanssa ruokaa. Omistin ennen sellaiset lämpöpatukat,jotka sitten menivät kovassa käytössä rikki ja valitettavasti samanlaisia patukoita ei enää saanut,enkä oikein pidä tilalle ostamistani patukoista. Yleensä juhliin lähtiessäni olen tehnyt kiharoita kiharrinsauvalla,mutta sillä on jotenkin vaikea tehdä luonnollisen näköisiä isoja kiharoita,joten toivottavasti noista remingtonin rullista löytyisi ratkaisu pulmaan! Kaulakoru on seppälästä ja maksoi euron ja siihen sai vielä tuollaisen hiuspannan kaupan päälle.

Uudet kengät...naisella kun ei ikinä voi olla liikaa kenkiä!! Kengissä on jännän malliset korot ja pinta on muistuttaa mokkaa. Kengät ovat Biancosta ja hintaa niillä oli huimat 14,95e!
Nyt taidan tästä siirtyä television ääreen,ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti