lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kollaaseja

Tuntuu,että kaikki viikot menisivät tosi nopeasti nykyään. Vasta vähän aikaa sitten juhlittiin uutta vuotta ja nyt jo kevät aurinko paistaa taivaalta. Tämä päiväkin meni tosi nopeasti,sillä opiskelin aamulla matematiikan ylioppilaskirjoituksiin ja tein jatko-opiskelupaikkoihin ennakkotehtäviä.Opiskelun jälkeen oli lähtö harjoituspeliin ja tässä sitä nyt ollaan taas kotona.
Minulla on enää nuo yhdet kirjoitukset keskiviikkona,jonka jälkeen ehtiikin sitten keskittyä taas enemmän blogin kirjoitteluun. Lukion saaminen päätökseen tuntuu ihanalta, mutta samalla vähän haikealta,sillä olenhan viettänyt siellä ruhtinaaliset neljä vuotta:D! Kohta voikin aloittaa jo mekon metsästyksen .. ;D

Olin muutama viikko sitten koonnut teille kaksi kollaasia asoksen nettikaupan alennusosastolta. Kaikki oheiset tuotteet on saatavilla alle 50eurolla. Olen jotenkin ihan rakastunut erilaisiin juhlamekkoihin ja haluaisin aina ostella mekkoja,mutta valitettavasti niitä ei tule kauheasti pidettyä.


Haluaisin ehkä ylppärimekoksi tuollaisen vaalean epäsymmetrisen mekon. Olen myös harkinnut,että voisi olla kiva jos mekko olisi yksinkertainen ja laittaisi mekon kaveriksi jonkin näyttävän statementkorun.

Tässä olisi vielä yksi kollaasi nellyn tuotteista. Jotenkin olen ihan rakastunut noihin peplumhelmoihin..

Nyt lähden tästä viikonlopun viettoon karkkien ja James Bondin kanssa ;D!



2 kommenttia:

  1. kiva postaus! :) tää sun blogis on tosi ihana ja tykkään kans sikana sun tyylistäs! :)

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. oi kiitos!! kauhee ku en oo huomannu tätä kommenttia ku en oikee osaa käyttää tätä bloggerii vielä :)!

    VastaaPoista